Анджелина Джоли и мастектомията

Когато научат, че гърдите или гърдата им трябва да бъдат отстранени, нормално, повечето жени изпадат в шок. Решението сигурно не е леко и е съпроводено с безсънни нощи и вътрешни терзания от дали операцията ще

Когато научат, че гърдите или гърдата им трябва да бъдат отстранени, нормално, повечето жени изпадат в шок. Решението сигурно не е леко и е съпроводено с безсънни нощи и вътрешни терзания от дали операцията ще намали риска от ракови образувания до съмнения относно привлекателността и женствеността.

Тежка е женската съдба и мъжете много често забравяме какви героини имаме до себе си: домакини, професионалисти, майки, съпруги, сестри, приятелки… те умеят еднакво добре да бъдат всичко това и да озаряват света със своята красота.

А несъмнено Анджелина Джоли е една от най-красивите жени на всички времена. Човек има чувството, че стои пред икона, смела, благородна и изписана. Мисля, че природата изправя интелигентните жени пред изпитание, дарявайки ги с красота. Те винаги са под зоркия поглед на околните, от тях се очаква да бъдат безупречни, доказвайки същевременно, че съдържанието е също толкова ценно, както и опаковката.

Анджелина__Джоли_

Днес Анджелина научи всички нас на ценен урок, подлагайки се на мастектомия, без  дори да е болна от рак на гърдата. Да, ДНК анализът, който си направи, покзва 87% опасност това да се случи, но според специалистите гените са само един от факторите, влияещи при развитие на раковите клетки.

Изводът. Джоли за пореден път вдъхна кураж и смелост на цялото човечество, по-специално на нежната му част, показвайки, че здравето и семейството са най-важни, че когато една жена е майка, това е достатъчно, за да забрави за външния си вид.

Google+ Comments