Правилата на мъжете

Даже бих ги нарекъл “закони”, при това със страшни санкции за неспазилите ги. Да си привлекателен мъж сред жените не е лесна работа. Понякога изобщо не мога да разбера какво си мислят за нас представителките

imagesДаже бих ги нарекъл “закони”, при това със страшни санкции за неспазилите ги. Да си привлекателен мъж сред жените не е лесна работа. Понякога изобщо не мога да разбера какво си мислят за нас представителките на противоположния пол. Явно е, че и двата пола нещо не се разбираме и работата не е нито в различните среди, в които се движим, или е различните неща, които ни вълнуват, а в много по-голямата разлика в разбирането за силните ни страни и слабостите ни.

Как жените не запомниха, че има прости правила, които определят граница във взаимоотношенията ни, които не бива никога да прекрачват. Изумен съм, че в епохата на Интернет и медиите при наличието на всякакви сайтове тип “Тя и той” се изписват какви ли не небивалици от жени и никоя от тях не е поне малко психоложка. Тогава май мъж ще трябва да ви каже как стоят нещата.

Първото просто правило е следното: истинският мъж не обича да му ограничават личното пространство и никога няма да бъде с жена, която се опитва да определя къде ходи, какво прави и с кого излиза. Мъжките ни занимания не случайно се наричат “мъжки”. Второ, не обичаме жени, които не знаят какво искат. Или имате ясна визия за принците си, за бъдещето и интересите си, или не. Ако се филмирате и правите драми от най-малкото нещо не очаквайте от нас да ви побутваме и да ви вкарваме в правия път. Всеки силен мъж иска до себе си силна жена. Трето: Когато сме сърдити не ни прегръщайте и не се опитвайте да се сдобрявате с нас. Не обичаме и сълзи и извинения. Четвърто: Никой мъж няма да стои при жена, която се опитва да му вменява вина. Забравете дори да се опитвате да ни накарате да се чувстваме гузни. Ефектът ще е противоположен на очаквания. Раздялата ни е сигурна.

Ние мъжете сме луди по жени, които се обличат и държат женствено, силни и независими са и не се поддават на провокации. Такава жена е побъркваща и едно премерено поведение и добро възпитание от нейна страна ще й отвори много вратички към нашите сърца.

Google+ Comments