Почивка с програма в Гранд Хотел Банско

Наскоро попаднах на страхотен клип от Гранд Хотел Банско. Намерих го в You Tube канала на най-големия фитнес в България „Pulse?. И двете са собственост на Паскал Дойчев и Андон Атанасов, за които вече от

Наскоро попаднах на страхотен клип от Гранд Хотел Банско. Намерих го в You Tube канала на най-големия фитнес в България „Pulse?. И двете са собственост на Паскал Дойчев и Андон Атанасов, за които вече от доста места прочетох, че имат опит в хотелиерството и знаят как да превърнат едно място в стилен оазис за пълен релакс.

Обожавам да гледам подобни битки, съпроводени и от представления. Именно така организираните спортни прояви са доказателство, че и у нас се организират с класа подобни мероприятия. Пускам малко кадри от събитието, преди да продължа нататък:

Самият Гранд Хотел Банско е един от обектите, за които мога да пиша много в блога си. Обикновено хотелиерските услуги са едни от най-дискутираните теми, особено преди началото на ваканционния сезон. Въпросът е обаче какво търсите вие, когато решите да отделите средства за отпуската. Ако това е място, което да предлага допълващи почивката ви преживявания, то Гранд Хотел Банско е тъкмо за вас. В хотела се организират конференции, събития като това, както и вечери с участието на с певци от ранга на Лили Иванова.

Мястото е чудесно за сватби и други тържества, а в периода от 1 май до 31 септември хотелът предлага и специални промоционални пакети.

Но каквото и да решите не забравяйте, че най-важни са обичаните ви хора. Преценете почивката си така, че да им доставите удоволствие и да им подарите емоции и спомени, които дълго да споделят с приятелите си.

Google+ Comments