Нова година в Grand Hotel Bansko

Като човек, който често обикаля по командировки и в България, и в чужбина, мога много да ви говоря за хотели – както с положителни, така и с отрицателни отзиви, като вторите по правило преобладават. Но

Като човек, който често обикаля по командировки и в България, и в чужбина, мога много да ви говоря за хотели – както с положителни, така и с отрицателни отзиви, като вторите по правило преобладават. Но нали съм позитивен човек, ще ви разкажа за едно приятно настаняване – в Гранд Хотел Банско – бившият Флоримонт на Паскал Дойчев и Андон Атанасов.

novagodПрекарах там Нова Година в приятна компания и макар в началото да бях скептичен относно 4-те звезди на този хотел, впоследствие се убедих, че твърдо ги е заслужил. Най-добро впечатление ми направи организацията на Новогодишната нощ и празненство, програмата включваше Виктор Калев от Шоуто на Слави, любимият на дамите Георги Христов, и ансамбъл „Чинари“. Кетърингът беше чудесен, обслужването, музиката и настроението – също. Това беше едно добре организирано събитие, което наистина успя да забавлява в Новогодишната вечер гостите на хотела, голяма част от които са с доста високи изисквания.

Останахме там за общо 3 нощувки, карахме ски, посетихме и известният СПА център на хотела, който изобщо не е за подценяване – и след всичко това останахме повече от доволни. Хотелът просто смайва с изискаността си, а работещите в него – с професионализма и отдадеността си. Там със сигурност няма да откриете сезонно наети тийнейджър и студенти, а чисто и просто професионални бармани, сервитьори и обслужващ персонал.

Хубаво е, когато откриваш места, където фразата „Клиентът е бог“ не е просто изтъркано рекламно съобщение, а приложен на практика принцип. Така поне се почувствах аз там, и тази похвала в блога ми е добре заслужена 🙂 Починах си хубаво, забавлявах се, като цяло посрещнах Новата година зареден и готов за нови предизвикателства. Какво по-хубаво от това?

Google+ Comments