Онлайн срещите и тяхното развитие

Случвало ли ви се да използвате сайтове за запознанства, за да разнообразите ежедневието си. Приложения подобни на Тиндър стават все по-популярни в последно време, а хората ги използват с много и разнообразни причини. Някои от

Случвало ли ви се да използвате сайтове за запознанства, за да разнообразите ежедневието си. Приложения подобни на Тиндър стават все по-популярни в последно време, а хората ги използват с много и разнообразни причини.

Някои от тези причини са, за да разнообразят скучното си ежедневие, дали с приятен разговор с човек от противоположния пол, дали със среща или още нещо. За мое най-голямо учудване има много хора, които използват този тип приложения, за да намерят любовта на живота си. Тази своя половинка, с която искат да прекарат живота си и да създадат семейство.

Това винаги ми се е струвало изключително странно и ми коства много усилия, за да го разбера. Тъй като аз съм от поколението, което вярва, че прекия контакт е от особена важност, за да може да се получи някакво привличане. Ако комуникацията започне посредством някакво устройство, на базата на обработени снимки, има огромна вероятност разочарованието след това да бъде много голямо. Ако изобщо се стигне до среща, разбира се. Защото подобен тип комуникация е удобна и безопасна, което автоматично прави цялото упражнение безсмислено.

Но истината е, че в забързаното ни и дори доста самотно ежедневие, това е един доста удобен начин да се запознаете с хора от противоположния пол, а защо не и това да не прерасне в нещо интересно и дълбоко.

Историята помни такива случаи, в които семейства са се запознали посредством подобен тип приложения, така че… защо не. Времената се променят. Май трябва и ние да се променим с тях. Вие как мислите?

Google+ Comments