С помощта на Янко Янев можете спокойно да позволите на жена си да кара колата

Всеки мъж знае, че на жената колата не трябва да се поверява. Все ще намери някоя огромна дупка, през която да мине или ще паркира успешно в някой стълб. Е и моята е от тези

Всеки мъж знае, че на жената колата не трябва да се поверява. Все ще намери някоя огромна дупка, през която да мине или ще паркира успешно в някой стълб. Е и моята е от тези шофьори, които трудно се оправят с габаритите на семейния ни автомобил и често му причинява леки и средни щети, които после аз трябва да оправям. А това не е никак лесна задача, защото застрахователите често се дърпат и правят на интересни и не искат да изплащат целите суми по ремонта на колата. Но откакто открих услугите на адвокат Янко Янев, съм напълно спокоен да оставя ключовете за колата на жена ми и да съм сигурен, че дори и да ? направи нещо, то ще бъде възстановено, както си му е реда, от застрахователната компания.

В случая съпругата ми отново се е надценила и е решила, че ще паркира автомобила ни на едно много тясно място, заобиколено от други коли. Разбира се и най-добрият шофьор едва ли би могъл да се вмъкне там и резултатът от опита на жена ми беше остъргани автомобили, счупени странични огледала и огънат калник от огромният корен, в който е решила да спре. Силно притеснена тя ми се обади, защото беше нанесла щети не само върху нашия автомобил. Казах ? да потърси собствениците и да си разменят данните на застрахователните компании. Мисля, даже, че ? казах да изготвят двустранен протокол и да ходим в дружеството да оправим щетите.

То хубаво, ама след като компанията ни е покрила щетите на ударените от жена ми автомобили, изведнъж реши, че след като ние сме виновни, сме длъжни да ? платим изплатеното.

Объркахте ли се? Еми, и аз много се обърках. Не можех да разбера как така аз ще си плащам застраховката Гражданска отговорност и Каско и след това при инцидент, независимо чия е вината, ще искат от мен отново да плащам за покриването на щетите. Та… нали за това съм си направил застраховка?!

В крайна сметка реших да потърся услугите на професионалист, просто за да разбера дали съм в правото си или не. Защото застрахователите звучаха толкова убедително, че за момент реших, че може би законът наистина е такъв. Ами познайте – не е такъв. И реално те нямат право да изискват от мен тази сума, при положение, че аз вече съм си плащал сумите по полицата.

За щастие попаднах (благодарение на мои приятели) на един от най-добрите адвокати в сферата – Янко Янев. Неговата кантора има разкрити офиси в София, Пловдив и Велико Търново, а екипът му е съставен от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти.

Google+ Comments