Хартия, сняг, призрак

Ако знаете от къде е този цитат, значи и вие сте от феновете на култовия сериал, започнал през 1994-а и продължил цели 10 години – “Приятели”. Култов комедийно-драматичен ситком, който остава в сърцата на много

Ако знаете от къде е този цитат, значи и вие сте от феновете на култовия сериал, започнал през 1994-а и продължил цели 10 години – “Приятели”. Култов комедийно-драматичен ситком, който остава в сърцата на много хора от това поколение. Върлите фенове на сериала могат спокойно да ви цитират реплики, дори цели диалози от шоуто, а най-привлекателното е, че дори самите актьори са приятели и в живота. Това, разбира се, си личи и на кадрите, което прави продукцията още по-успешна.

Като се замисля, тези десет години хиляди души са били съпричастни със съдбите на Моника, Рейчъл, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи. Хиляди са се чудили как ще се развие историята им, любовта им, животът им. Много деца са растели с мисълта, че искат да имат такива приятели, толкова задружни, нужни едни на други, като второ семейство.

Сега с всички тези фенове тръпнат в очакване дали продуцентите на сериала и актьорите ще направят продължение в пълнометражен филм. От една страна желанието да видим какво се случва с любимите ни герои 14 години по-късно е огромно. Дали са останали заедно или са се разпръснали и всеки е поел по пътя си? Как изглеждат децата им, какво ги обединява или разделя, как протича животът им.

От друга страна върлите фенове на сериала категорично отказват да се направи продължение, тъй като това крие огромен риск да се развалят впечатленията и спомените от успешния ситком. Както това стана със Сексът и града например.

Но каквото и да се случи по този въпрос, едно ще си остане вярно – че сериалът няма да излезе от сърцата на едно цяло поколение, което е обичало тези герои и се е смяло и плакало заедно с тях.

Google+ Comments