Софтуерът

Софтуерът става съществена част от всеки бизнес. Дигиталната революция приключи и за улеснение на потребителите компаниите трябва да са достъпни отвсякъде, на всякакви устройства. Опитът в иновациите показва, че те са това, което хората си

Софтуерът става съществена част от всеки бизнес. Дигиталната революция приключи и за улеснение на потребителите компаниите трябва да са достъпни отвсякъде, на всякакви устройства.

Опитът в иновациите показва, че те са това, което хората си мислят, че са. Иновация не означава непременно да измислиш нещо ново. Много по-важно е да направиш нещо по възможно най-добрия начин. Например наш клиент е един от трите най-големи интернет доставчика в Индия. Броят на заявките и разплащанията, които те получават на минута е умопомрачителен. И въпреки че съществуват немалко готови решения, че дори и безплатни, клиентът имаше огромен проблем в своята работа. Затова ние направихме специална система, която обхваща процесите по такъв начин, че могат да обхванат гигантско количество информация и заявки. От тяхната бизнес гледна точка това е иновация. Сега могат да растат по-бързо и да предлагат по-качествени услуги.

Занапред софтуерът ще бъде по-съществена част от всеки бизнес. Това ще е доста труден процес и не всички ще успеят да се адаптират. Със сигурност е необходимо ново поколение мениджъри, които разбират, че софтуерът не е нещо скъпо, което се плаща веднъж и повече не се поддържа. В нашите телефони и компютри, абсолютно всичко се управлява от софтуер и няма как бизнесът да не е част от този софтуер.

Източник сп. Икономика

Google+ Comments